Totaal aantal pageviews

dinsdag 3 januari 2012

Goed nieuws!! Indoor toernooi!

Nieuws:
We zijn door de KNCB uitgenodigd om mee te doen met een indoor U10 (onder 10 jaar) toernooi tussen VCC(Voorburg), Ajax(Leiden) en VRA/ACC(Amsterdam/Amstelveen). LEUK!!!! Nayla en Stijn zijn net te oud maar we regelen dat jullie gewoon mee mogen doen!
Locatie:   Utrecht, dat is goed te doen
Tijd:          9.00-13.00 uur
Datum:    zondag 19 februari dat is carnavalszondag.........in een kieltje cricketen en dan heel snel terug naar onder de rivieren?


Een indoor cricket tem heeft 8 spelers waarvan iedereen 1 over moet bowlen. Een wedstrijd bestaat uit 2x 8 overs. Het gaat dus lekker snel want een over is 6 ballen. We spelen 4 wedstrijden in het toernooi.


Grote vraag is natuurlijk: Wie doet er mee? Laat dit zo snel mogelijk aan me weten!
We hebben ook nog een ouder nodig om mee te rijden naar Utrecht.
Hieronder vind je de links naar de informatie van het toernooi, het wedstrijdreglement en een score formulier. Vergeet niet lid te worden van MOP Cricket 4 kids via het aanmeldformulier.
Wedstrijdprogramma indoor toernooi
Indoor wedstrijdregelement
Indoor Wedstrijdformulier
Lidmaatschapsformulier Mop Cricket 4 Kids!




Verslag 31 december 2011
Oliebollen, dat was lekker na de lange wedstrijd! 
Een monster score vandaag! 120 all out voor het eerste team en 115 voor het tweede team. We worden te goed met batten. De kinderen zijn niet meer uit te bowlen. Dat was meteen de laatste keer dat iedereen 2 levens krijgt want we hebben wel een uur langer gespeeld dan normaal om de wedstrijd uit te spelen.
Stijn en Victor hadden een briljante vang en Marthe kan goed batten. Met wicket keepen hebben bijna alle kinderen een beurt gehad en dat ging ook erg goed. 
We gaan ons voorbereiden op het toernooi! even nog wat oefenen met bowlen en dan zijn we er helemaal klaar voor. Super leuk!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten