Totaal aantal pageviews

zondag 15 januari 2012

Cricket 4 kids indoor 14 januari 2012

Verslag 14 januari
Om 1100 uur van start met bat en bal. Eerst de nieuwe kinderen Ferren en Oden voorstellen en de trainer Surbir. Waar kom je vandaan, was de vraag. Heel erg knap van Florian dat hij nu al weet waar Nepal ligt. Surbir speelt al 17 jaar cricket en hij weet er dus veel vanaf.

We hebben geoefend met bowlen over 17 meter, net zoals we bij het toernooi van zondag 19 februari gaan doen. Echt een eind hoor en we halen het! Bovenhands moeten we letten op de gestrekte arm (stok erin). Onderhands redden we het zeker.
De wedstrijd was leuk, er werd goed gecalled tussen de wickets en de nieuwe cricketers Oden en Ferren pikte de regels heel snel op. Wat deden zij hun best om op tijd aan de overkant te zijn prima!

Het batten gaat weer goed al is het soms slikken als je maar één leven hebt. Nog even en dan gaan we een circuit organiseren. We gaan dan in 4 kleine groepen training geven en dan leer je nog meer in een training.

Flamingo toernooi op 19 februari
Zondag 19 februari gaan we naar Utrecht voor onze eerste echte wedstrijden, super leuk. Er mogen  8 spelers tegelijk in het veld staan en ik wil graag met 10 cricketers vertrekken. De aanmeldingen tot zo ver zijn: Sophie, Piet Hein, Joris, Guus, Teun, Stijn en Victor.
Wie wil, kan en mag er mee naar Utrecht op 19 februari van 900-1300? Als wij kinderen bij opa's en oma's moeten af zetten ivm Carnaval dan is dat geen enkel probleem. In Oeteldonk of het Dommelbaorzendurp af zetten is ook geen probleem want dat ligt op de route.

KNCB blij
We staan weer op de KNCB site . Ze zijn blij dat MOP weer een jeugd cricket team heeft. Leuk!
link naar KNCB site Flamingo toernooi

Geen foto's deze week, ik had het te druk met trainen:-)



Tot volgende week! groeten Marjanka

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met het opzetten van een jeugd team. Altijd goed om te zien dat er vrijwilligers zijn, en bijkomen, die zich met passie in willen zetten voor (jeugd) cricket in Nederland.

    Joost
    Londen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Joost,
    Bedankt voor je reactie. Je weet vast als je eenmaal verknocht bent aan cricket, dan ben je verkocht voor het leven. Bij welke club heb jij je cricket passie opgepikt?
    Met vriendelijke groet,

    Marjanka Houben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Marjanka

      Mijn interesse begon gedurende een verblijf in India voor mijn studie in 1996 toen het WK werd gespeeld daar en mij de spelregels werden uitgelegd. Heb zelf nooit gespeeld maar kan nu genieten van het cricket van mijn zoontje (10) en dochter (7) hier in Londen bij Winchmore Hill CC.

      Joost

      Verwijderen