Totaal aantal pageviews

zondag 22 januari 2012

Cricket 4 kids indoor 21 januari 2012

Hallo ouders en cricket kinderen,
Trots
Ik ben ongelofelijk trots als ik naar deze leuke teamfoto kijk. WOW! We zijn met z'n allen heel goed aan het sporten en dat vind ik echt geweldig. We waren zaterdag met 14 kinderen, 4 trainers, een fotograaf, een scorer, Opa's en Oma's en andere toeschouwers, Super!


Training
Als een speer zijn we van start gegaan met fielden. De vangen gaan echt heel goed. Jullie kijken goed naar de bal totdat hij in je hand zit, prima! Over de grond gaat goed en het gooien naar het wicket ook! Teuntje en Fien waren weer van de partij en Nayla heeft een vriendin meegenomen die al eerder cricket heeft gezien in Londen. Famke deed het prima voor de eerste keer met 10 runs!!! We moeten wel een groter bat voor je regelen
De wedstrijd
Het was weer spannend, Team 1 onder leiding van captain Duuk had 32 runs en wat een teamwerk. Goed overleg onderling over het runnen tussen de wickets, elkaar helpen met de backlift en alle spelers hebben runs gemaakt. Florian 2, Joris 13 , Victor 1, Piet Hein 1, gevangen door Stijn! Marthe 11, waarvan 2 vieren! Oden 2, heel goed gedaan voor de 2e keer, Duuk 2, zonder hulp, geweldig! totaal 32
Team 2, onder leiding van Jarieke, hadden een gedegen opening, Sophie 4, Famke 10,  Fien en Jarieke hebben goed mee gerund met Famke en hadden zelf geen runs. Teuntje had er 14 en is gevangen gegaan door Maup die erg blij was met zijn vang (caught and bowled = gevangen door de bowler). Stijn had er zin in maar ging helaas duck. Voor duck gaan is uit gaan op de eerste bal die je speelt, heel vervelend! Nayla had 2 runs en zo kwamen ze aan een totaal van 30 terwijl iedereen uit was. 
Super spannend. Team 1 heeft dus gewonnen en ze rende van blijdschap door de zaal! Handen schudden en feliciteren, dat hoort er dan bij. 
Subir en Gijs, dankjewel voor het geven van de training, Maarten bedankt voor de mooie foto's. link naar de foto's
Het KNCB Flamingo toernooi op 19 februari
12 deelnemers
Sophie, Marthe, Stijn, Teun, Guus, Caspar, Victor, Florian, Teuntje, Fien, Piet Hein en Joris
Kleding
Marjanka regelt tenue. MOP (hockey) shirts, waarschijnlijk €17,50 per stuk ipv €39,95 (mooi!) met een witte lange broeken (als het lukt). Info hierover volgt. Ik ben sponsors aan het zoeken.
Planning

7.45 uur, vertrek parkeerplaats, Maurickplein tegenover de Chinees Tzong Don in Vught
8.30 uur,  aankomst, Sportcentrum OlymposUppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht
9.00 uur-13.00 uur toernooi
14.00 uur (±) terug in Vught
Auto's
Regelt zich, info volgt
F&B
Gaat ook altijd goed, taken verdelen, fruit, flesjes water regelen en lunch voor de terugweg
Fotograaf
Wie biedt zich aan?
programma: 
Ronde 1: K’png- Ajax en VCC-Mop
Ronde 2: VCC-K’png en Mop-Ajax
Ronde 3:K’png-Mop en Ajax-VCC
Ronde 4: nrs 1-2 en nrs 3-4


Filmpje spannende wedstrijd!
Morgenmiddag (maandag 23 januari) laat de onderstaande link zien hoe de wedstrijd eindigt bij Zuid-Afrika tegen Sri Lanka. Kijken, erg leuk!

Fijne week en tot zaterdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten