Totaal aantal pageviews

woensdag 14 maart 2012

Cricket 4 Kids Indoor 10 maart 2012

De training was leuk!
Veel aandacht voor gooien en vangen en wat ging dat goed. De hoogste vang score was maar liefst 63 vangen achter elkaar van Nayla en Christian. Verder heb ik echt briljante acties gezien. Ik ben trots op jullie.
Daarna hebben we een pot duo cricket gespeeld. Iedereen in het veld en een dus aan het batten die samen runs scoren. Gelukkig hielpen jullie met het bijhouden met het tellen van de over want daar ben ik niet goed in.

24 maart VRA - R&W op het Museumplein
Maurits heeft 12 jaar voor VRA gespeeld in het eerste team. Hij is met zijn team in die jaren 6 keer landskampioen geworden waarvan hij 5 keer aanvoerder was.
130 jaar geleden is de club VRA gestart met een wedstrijd op het museumplein. Op 24 maart a.s. wordt deze wedstrijd weer gespeeld op dezelfde locatie. Een top locatie!
link naar info cricketwedstrijd museumplein
Het was voor VRA erg moeilijk om de vergunning voor deze korte wedstrijd (10 overs) te krijgen en het is daarom niet mogelijk dat wij een jeugd wedstrijd spelen op het museumplein.  Deze dag ga ik met Piet Hein, Joris en Klaas naar Amsterdam om de wedstrijd bekijken om 1400 uur. Ik hoor graag wie er ook naar toe gaat.

Uitnodiging zondag 1 april Jeugddag VRA
De voorzitter van VRA, John Wories nodigt ons uit voor de jeugddag op VRA op zondag 1 april van 1100-1600. Yes! super leuk!  We spelen wedstrijden tegen VRA en de Sallandse cricket club die ook is uitgenodigd. We kunnen dus onze eerste buiten-wedstrijd gaan spelen op het mooiste cricket veld van Nederland!!!!
De lunch krijgen we aangeboden. VRA is erg enthousiast omdat MOP een nieuw jeugdteam heeft en wij ook.

Aanmelden voor 1 april bij m.houben@floreer.nu



U9 teams 2012
Hilversum
Kampong
Mop
VRA
ACC
Bl'daal
RW
RW
Ajax
VCC
VCC
HBS
HBS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten