Totaal aantal pageviews

zondag 12 februari 2012

Cricket 4 Kids indoor 11 februari 2012

Verslag van Nayla
Vandaag gingen we oefenen voor het toernooi, dus: bowlen, betten, keepen en fielden. We gingen na het warmlopen al meteen aan de slag. Het team van Nayla mocht als eerste betten, hun hadden in het totaal 32 runs gemaakt. Toen kwam het team van Stijn, hun/zij deden het ook erg goed. Na een tijdje te hebben gespeeld was het verschil nog maar 8 runs, de runs werden steeds minder en uiteindelijk heeft het team van Stijn gewonnen met 33 runs. Nog even team-foto en toen was het alweer voorbij, maar sommige kinderen gingen toch nog even zelfstandig tot ook hun ouders er waren en toen ook naar huis gingen. Het was weer een leuke cricketles.    
Dankjewel Nayla, weer een mooi verslag! 
Bijzonderheden waren...een vangbal via de muur door Caspar en hij heeft Sophie gebowled na 7 runs, Piet Hein had 2 wickets met bowlen, Guus had 9 runs en deed gelukkig weer mee. Joris had 7 runs en was was not out en deed ook weer mee. Stijn ging ongelukkig uit door een stuiterbal op bovenop zijn leg stump, Marthe was erg actief en ging gebowled door Krijn net als Teun. Teun was erg slim aan het keepen door de bal terug te rollen naar de bowler. Caspar ging gebowled door Sophie. Piet Hein had 19 runs waarvan 3 vieren. Duuk heeft goed staan runnen en fielden en had 2 mooie runs, Maurits had geluk en pech. Hij werd eerst gedropped en daarna gevangen door Stijn. Jarieke heeft weer goed, actief staan fielden en runnen en had 3 runs. Klaas heeft zijn debuut gemaakt en had 1 run en hij rende naar het verre wicket en was op tijd binnen!
Leuk, op naar volgende week!


Zaterdag a.s. gaan we gewoon trainen van 11.00-12.30 daarna kindercarnaval


Het KNCB Flamingo toernooi op 19 februari
deelnemers
Sophie, Marthe, Stijn, Teun, Guus, Caspar, Victor, Florian, Teuntje, Fien, Piet Hein en Joris
Tenue
MOP hockey shirts en grijze jogging broek. 
Planning

7.45 uur, vertrek parkeerplaats, Maurickplein tegenover de Chinees Tzong Don in Vught
8.30 uur,  aankomst, Sportcentrum OlymposUppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht
9.00 uur-13.00 uur toernooi
14.00 uur (±) terug in Vught
Auto's
Wie rijdt? svp aan mij door geven.
F&B
Wie neemt 12 flesjes water mee? Ik neem appels en bananen mee. Ik neem aan dat we daar wel een broodje/tosti kunnen nuttigen voor de lunch.
Fotograaf
geregeld
programma: 
Ronde 1: K’png- Ajax en VCC-Mop
Ronde 2: VCC-K’png en Mop-Ajax
Ronde 3:K’png-Mop en Ajax-VCC
Ronde 4: nrs 1-2 en nrs 3-4




Geen opmerkingen:

Een reactie posten