Totaal aantal pageviews

zondag 4 september 2011

Zonnige fanatieke cricketers!

Het was weer leuk 
9.00 veld uitzetten (boundary markeren) en de pitch maaien.
9.30 pingpong tafel met koffie, thee, limonade en koeken en fruit
9.50 zon op het veld en de bankjes staan klaar
10.00 kinderen komen van alle kanten naar het veld en spelen maar!

Maar liefst 12 kinderen hebben een hele goede cricket workout gehad, echt super. Eerst warmlopen en daarna een oefeningen met gooien en vangen en de bal goed stoppen in het veld. Mikken was voor sommigen moeilijk en dat ging na wat tips echt een stuk beter. 
De kinderen waren erg fanatiek op het warme veld aan het cricketen. Deze week zijn er echte vieren (4 runs) en zessen (6 runs)  geslagen. Een vier is een bal die over de grond het veld uit geslagen wordt en een zes is een bal die door de lucht het veld uit geslagen wordt. Het leuke is dat je dan niet meer hoeft te lopen. Het eerste en het tweede team hebben goed hun best gedaan. Een paar kinderen waren er voor het eerst en konden de bal al ver weg slaan. Heel erg knap. Uitslag: Het eerste team heeft gewonnen met 20 runs en het tweede team heeft toch 55 mooie runs bij elkaar geslagen en vooral veel gelopen.

Hieronder is de link naar de foto's van gisteren en een link naar hoogtepunten van de laatste professionele cricketwedstrijden.

Graag tot volgende week en neem een vriendje of vriendinnetje mee zodat veel kinderen en ouders kunnen kennis maken met deze mooie sport. We spelen nog 3 X op zaterdag in het park en natuurlijk bij mooi weer langer.
Zaterdag 10.00-11.30 uur, Loyolpark bij Vughterhage in Vught.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten