Totaal aantal pageviews

woensdag 11 april 2012

VRA jeugddag en de U9 competitie

 VRA jeugddag
link: foto's VRA jeugddag
Giga geweldig! We zijn met open armen ontvangen met koffie limo en cake. 'Helemaal uit het zuiden' dat hebben we toch wel heel vaak gehoord. 
Met we 70 kinderen van Salland, VRA en MOP hebben we een hele leuke en leerzame dag gehad. Steven Lubbers met nog 4 andere trainers hebben ons veel geleerd in kleine groepjes. Batten in de kooi en fielden en bowlen ergens op het gras.
De lunch was ook perfect! Broodjes met een hamburgers met frietjes. Daarna zijn we met de tip en run wedstrijd begonnen en dat ging prima. Zelfs na de wedstrijd zijn we door gegaan met cricketen.
De dag werd wel heel mooi toen MOP maar liefst 2 prijzen kreeg uitgereikt van de voorzitter van VRA. Victor heeft de battingprijs gewonnen en Nayla de Bowlingprijs. Wat een enorme prestatie! en wat een aanmoediging voor onze jonge club om door te gaan met leuk cricketen. Wij hebben een schitterend team. Ik ben heeel erg trots op jullie allemaal!!






De competietie
Link: MOP U9 competitie schema
Link: U9 competitie compleet




Elk team heeft 6 spelers en we spelen 2X12 overs zie link:  U9 wedstrijdregels
Ik wil graag zo snel mogelijk weten wanneer jullie kinderen aanwezig zijn. Zodoende kan ik bepalen welke wedstrijden op een ander moment gespeeld moeten worden. Om het leuk en beknopt te houden wil ik proberen sommige thuis en uit wedstrijd op 1 dag te spelen en op 1 locatie. Dat kunnen onze kids makkelijk aan en dan houden we genoeg energie over voor de leuke cricket evenementen. Denk aan strand cricket en een wedstrijd tegen HCC, waar de neven van Duuk spelen.
Zoals je ziet zijn Rood en Wit (Haarlem) , Bloemendaal en Ajax (Leiden) niet voornemens om tot onder de rivieren naar MOP te rijden. Ik ga op zoek naar een oplossing die ook voor ons prettig is. Kampong is overigens een prachtig veld met een gezellig clubhuis dus het is echt genieten om daar te spelen.


Paar belangrijke data
Donderdag 3 mei, Kick-off Jeugd Competitie 2012 (hele dag clinics en wedstrijden) op Kampong *                                     
Vrijdag 27 juli, Ned XI vs Gloucestershire live op SkySports, dus hele dag een leuk programma                                           voor jong en oud op VRA*
25, 26, 27 juli, Cricket Kamp in ACC (Amstelveen) gecombineerd met de wedstrijd Ned XI vs                                                     Gloucestershire*
*= aanmelden bij Marjanka


Zaterdag aanstaande
Zaterdag spelen we bij regen indoor in het Molenvenseweg zaaltje en bij een beetje lekker weer in het Loyolapark bij Vughterhage. Bij twijfel kun je me bereiken 06-54686928







Geen opmerkingen:

Een reactie posten